17/11/2019 Άθληση για τον Διαβήτη

Άθληση για τον Διαβήτη  
 

Share

24,921 total
49 live
7,459 video
14,260 photo
Views:

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ !

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ
«Άθληση για τον Διαβήτη»

Το πιο ηχηρό μήνυμα σε μία από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, έστειλαν οι πολίτες στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη δράση «Άθληση για τον Διαβήτη», που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η δράση διοργανώθηκε με τη στήριξη της ΕΠΣΜΑΘ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και του Aνθρωπιστικού Oργανισμού Kids Save Lives.
Ο όμιλος ΗΡΩΝ, ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας, παραχώρησε για τις ανάγκες της εκδήλωσης “Άθληση για τον Διαβήτη” πέντε υποβοηθούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα προς χρήση για το κοινό στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Πρόγραμμα των δράσεων είχε ως εξής:

• 13.00 εκκίνηση ποδηλατοδρομίας με την ΕΠΣΜΑΘ και την ΕΟΠ
• 12.00 – 14:00 bodyweight training με την Κάτια Στρατουδάκη
• 12.00 – 13.00 3D Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με τον οργανισμό Kids Save Lives
• 12.00 – 14.00 Ιστιοπλοΐα με το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

H δράση διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο πλαίσιο του 33ου Πανελληνίου Ετήσιου Συνεδρίου της στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή άνω των 1.800 συνέδρων και τέλεσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τη δράση «Άθληση για τον Διαβήτη» στήριξαν φορείς της πόλης, ποδηλατικοί σύλλογοι από όλη την
Ελλάδα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με παροχή υγειονομικής περίθαλψης, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, εθελοντικοί οργανισμοί, χορηγοί, χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πολλοί εθελοντές.

Αθλούμαστε όλοι μαζί με τους ανθρώπους μας με Σακχαρώδη Διαβήτη!

 
Sort by Date | Views